The Getaway 2 får ny tittel

Som en del av Sonys E3-pressekonferanse ble også en liste over selskapets spillanseringer for inneværende år vist frem. Et av spillene på listen var oppfølgeren til fjorårets heseblesende action-bilspill The Getaway, som nå har fått tittelen The Getaway: Black Monday.

Spillet utvikles av Team Soho, og handlingen vil foregå i Londons knallharde og ubarmhjertige undergrunnsverden. The Getaway: Black Monday vil inneholde snaut 65 kvadratkilometer med spillareal fordelt på 17 forskjellige områder i London, og utviklerne har lagt stor vekt på å inkludere store områder av Londons mer tvilsomme deler.

The Getaway: Black Monday vil, i følge utviklerne selv, inneholde et spennende og frittflytende gameplay, og tre nye spillbare karakterer vil bli tilgjengelige: Eddie, Mitch og Sam. De tre nye karakterene vil inneha helt forskjellige kvaliteter og holdninger sett i forhold til hverandre. Spillet vil inneholde èn enkelt hovedhistorie inndelt i to halvdeler - vist fra tre ulike perspektiver - alt ettersom hvilken karakter du spiller med. Etterhvert som en spiller seg gjennom de tre ulike perspektivene, vil en måtte foreta viktige valg, som vil påvirke spillets utfall. Markedsføringsdirektøren i Team Soho, Ami Blaire, er sikker på at Team Soho vil nå nye høyder med The Getaway: Black Monday:

- The Getaway: Black Monday bygger på det beste fra originalspillet, og vil gi spillerne en god blanding av filmindustriens stemingsskapende realisme - kombinert med heftig, actionspekket gameplay, som tar utgangspunkt i det hardbarkede, kriminelle miljøet i Londons bakgater.

Team Soho satser stort på at dette skal bli et spill som på en spennende og nyskapende måte kombinerer det beste fra spill- og filmindustrien sammen til en herlig suppe. Over 20 skuespillere har spilt inn diverse kriminalscener rundt om på forskjellige steder i London. Bevegelsene til disse skuespillerne ble så digitalt overført og lagret på datamaskiner, slik at de senere kunne brukes som utgangspunkt til livaktige og spillefilminspirerte kuttscener plassert rundt om i spillets gameplay.

Spillet vil komme ekslusivt til PlayStation 2, og skal etter planen lanseres i USA kommende vinter. Det er foreløpig ukjent når spillet vil bli lansert i Europa, men Gamer.no vil selvsagt holde dere oppdatert etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig.

Siste fra forsiden