The Lamplighters League

The Lamplighters League er det nye spillet fra skaperne av Shadowrun-trilogien

Harebrained Schemes nye spill kommer i år.

Mandag annonserte Paradox Interactive spillet The Lamplighters League and the Tower at the End of the World, under en større spillpresentasjon. Spillet utvikles av Harebrained Schemes, som er mest kjent for å stå bak de moderne Shadowrun-spillene.

Direktesendingen inneholdt også en rekke nyheter for andre Paradox-produksjoner, inkludert oppdateringer for Crusader Kings og Europa Universalis.

LES OGSÅ: Cities: Skylines får en oppfølger senere i år »

LES OGSÅ: Life by You skal ta opp kampen med The Sims »

I tandem med annonseringen av The Lamplighters Leagye, fikk vi den første traileren. Den ser du over.

I tillegg slapp utviklerne en video som gikk mer inn på hva spillet er, som også tok for seg teamets favorittdeler i det kommende spillet. Den ser du til høyre.

Spillet er vist å være et turbasert taktikk-spill i liknende stil som Shadowrun-spillene, men med et sterkere infiltrasjonselement som lar deg forberede angrepet før kampen starter. Dette skal bidra til å gjøre opplevelsen mye mer dynamisk og underholdene i lengden.

Handlingen i spillet er satt i et pulp-eventyrlig alternativ til det historiske 1930-tallet, hvor «de beste av de beste er døde», og du må ta til takke med «de beste av de verste». I ekte Indiana Jones-stil jakter du etter tapte skatter, mens du selv jages av en nazist-liknende gruppe okkult-kultister.

LES OGSÅ: Spillet som inspirerte meg til å bli arkeolog »

Spillet er forventet å komme i løpet av året, og slippes da til Windows og Xbox Series X/S. Det blir også tilgjengelig på spillbibliotektjenesten Game Pass på slippdagen.

Siste fra forsiden