The Last Guardian-veteraner byr på stemningsfull utforskning

Har startet uavhengig utviklerstudio og jobber med nytt spill.

Vane er det første spillet fra et selskap som heter Friend & Foe. Utvikleren består av en rekke veteraner fra spillindustrien, inkludert Rasmus Deguchi og Rui Guerreio, som begge jobbet på det mystiske Sony-spillet The Last Guardian før de startet for seg selv.

I likhet med The Last Guardian og «forgjengerne» Ico og Shadow of the Colossus er Vane et enspillereventyr der du må utforske et mystisk rike.

Vrient format på disse bildene.

Utvikleren ønsker naturlig nok ikke å røpe særlig mye om historien enda, men forteller at alt foregår i en åpen og farlig verden, og at du spiller et barn med mystiske egenskaper.

Fokus blir på å utforske og løse gåter, men utviklerne forteller at vi også får bryne oss på andre aktiviteter underveis. Mer informasjon vil gradvis dukke opp på utviklernes blogg.

Vane kommer først til PC, men utviklerne vil også komme med annonseringer om andre plattformer etter hvert. Spillet har ingen lanseringsdato.

Mer utforskning får vi blant annet i undervannseventyret Abzû, fra en gruppe utviklere som tidligere har jobbet med kritikerroste Journey.

Siste fra forsiden