The Movies

Selv den interaktive versjonen av Hollywood er full av rykter og skandaler, det er sladreprogrammet "This is Hollywood" et bevis på. Her er nyeste episode.

The Movies er en livssimulator som lar spilleren bygge og kontrollere sitt eget filmstudio i Hollywood. Spilleren kan lage unike små filmer ved å velge alt fra manuscript, skuespillere, statister, produksjonsmedarbeidere mv. Du starter i begynnelsen av 20-tallet og gjør karriere ved å lage gode filmer, drive research, introdusere nyeste filmatiske teknologiene samt fostre opp nye stjerner. Til din disposisjon er tusenvis av sett, rekvisitter, lokasjoner og kostymer.

Det er opp til deg å gi grønt lys til prosjekter, eller å plukke ut manuscripter som trenger litt mer finpuss. Du kan gjøre din egen vri på favorittfilmen eller lage en helt ny legendarisk film. Det er legenden Peter Molyneux fra Lionhead Studios som står bak spillet, som skal ta livessimulator-genren til et nytt nivå.

Det ukentlige rykteshowet "This is Hollywood" er tilbake med sitt tredje show, som viser at det er viktig å holde styr på sin rollebesetning. Denne gangen gjør programlederene blant annet narr av en stakkars skuespiller som er full på feil sted til feil tid. En annen skuespiller blir spionert på mens hun forbereder seg på sin neste filmrolle.

Se også den første videoen (10 MB, MOV) hvor vi ble kjent med karrieren til skuespilleren Ashely Brown, og den andre videoen (37 MB, AVI) som kjapt viser den historiske filmutviklingen fra 20-tallet til i dag.

The Movies utvikles for PC, PlayStation 2, Xbox og GameCube, og er ventet i butikkhyllene en gang før jul.

Siste fra forsiden