The Oddboxx får julelansering

Klar for et gjensyn med Oddworld-universet?

Det finnes nok mange spillere med gode minner fra den sjarmerende Oddworld-serien, og selv om utviklingen av et nytt Oddworld-spill er lagt på is, kan vi i det minste glede oss til et PC-basert gjensyn med gjengen fra det fargerike universet.

Abe's Oddysee.

The Oddboxx er en samling av alle Oddworld-spillene, inkludert de to siste, som til nå har vært eksklusive for Microsofts avdøde Xbox-plattform. Pakken inneholder Abe's Oddysee, Abe's Exodus, Munch's Oddysee og Stranger's Wrath.

Mens Abe's Oddysee og Abe's Exodus er todimensjonale plattform/hjernetrimspill, er Munch's Oddysee en blanding av action, strategi og hjernetrim. Stranger's Wrath er på sin side et rent actionspill.

Nå har utvikler Oddworld Inhabitants kunngjort at de vil lansere The Oddboxx på Steam ved juletider i år. Ifølge Oddworld vil de kunngjøre flere partnere nærmere lansering, noe som forhåpentligvis betyr at pakken blir å finne på et utvalg spillportaler, og ikke bare Steam.

PC-versjonene av Abe's Oddysee og Abe's Exodus er forøvrig i salg hos Good Old Games, i DRM-frie versjoner. PSX-utgavene er til salgs på PlayStation Network for PSP og PS3.

Siste fra forsiden