The Witcher 3: Wild Hunt - Switch

The Witcher 3 for Switch introduserer krysslagring med PC-versjonen

Stor oppdatering slenger også på berøringskontroller og visuelle endringer.

CD Projekt RED

CD Projekt RED rullet denne uken ut en ganske omfattende oppdatering for The Witcher 3: Wild Hunt på Nintendo Switch. «Update 3.6» introduserer en rekke nyvinninger til rollespillet, og størst av alt er trolig muligheten til å overføre lagringsfiler mellom Switch og PC.

Ta med PC-Geralt på farten

Oppdatering 3.6 for The Witcher 3 på Switch er lansert.
CD Projekt RED

Som utvikleren forteller på sine nettsider, åpnes det for krysslagring mellom Switch-versjonen og Steam og GOG. Må du ut en tur trenger du altså ikke lenger å legge fra deg spillet for denne gangen, og du kan i stedet ta med deg PC-Geralt på farten.

Ifølge CD Projekt RED er det kun Nintendo Switch som får denne funksjonen. PlayStation 4- og Xbox One-utgavene må klare seg uten. Utvikleren påpeker også at enkelte PC-modifikasjoner for spillet kan skape trøbbel når filen flyttes over til Switch. I tillegg bør man unngå å endre filnavnet på PC, da Switchens skylagringsfunksjon ikke lenger vil kjenne igjen filen.

Videre introduserer 3.6-oppdateringen berøringskontroller til spillet. Nå kan man navigere både menyen og brukergrensesnittet – og i tillegg spille kortspillet Gwent – ved å trykke på skjermen.

Det visuelle har også fått en overhaling, med en rekke nye valgmuligheter i innstillingsmenyen. Til slutt melder CD Projekt RED om diverse forbedringer til spillets ytelse, samt opprydding i diverse problemer med opplevelsen.

Netflix lager animert The Witcher-film.
Nightmare of the Wolf skal handle om Vesemir »

Siste fra forsiden