The Witcher 3 - Henry Cavill

The Witcher 3-modifikasjon lar deg spille som Henry Cavills Geralt

For den som er ekstra glad i Netflix-serien.

Shadowphonic

Netflix' The Witcher-serie fikk sin første sesong i desember, og sirkuset rundt Geralt of Rivia har nådd nye høyder. Siden premieren har rekordmange spillere kastet seg over The Witcher 3: Wild Hunt, og for første gang nådde spillet over 100 000 samtidige spillere på Steam – tre år etter spillets lansering.

Henry Cavill i rollen som Geralt of Rivia.
Shadowphonic
Kjekk kar.
Shadowphonic

For de som har akseptert Henry Cavill som sin nye Witcher-konge kan man nå også spille som den britiske skuespilleren. Takket være en modifikasjon fra «Shadowphonic» får du nemlig Cavills fjes plastra på Geralt i spillet.

Bildene i artikkelen viser hvordan opplegget ser ut i spillet. Her får vi Geralt med Cavills markante kinnben og hake, samt et noe nedtonet arr over venstre øye.

For den som vil teste ut modifikasjonen er det bare å svinge innom Nexusmods for å laste ned. Der finner du også instrukser for hvordan du installerer den, og du må blant annet laste ned én annen modifikasjon for at det hele skal virke.

For den som lengter etter mer The Witcher på Netflix har strømmegiganten allerede bekreftet at en ny sesong er på vei. Det blir riktignok minst ett år å vente, da sesongen skal ha premiere en gang i 2021.

Les også: CD Projekt RED og The Witcher-forfatteren har skværet opp »

Siste fra forsiden