The Witcher 3-utvikleren avviser rykter om at de skal kjøpes av EA

– I så fall vet ryktesprederen mer enn CD Projekt RED-sjefen, sier studioet.

CD Projekt RED

En talsperson for CD Projekt RED har avkreftet at de er i oppkjøpssamtaler med Electronic Arts. Uttalelsen kommer etter at en ansatt hos utvikleren fortalte DSOGaming at The Witcher 3-studioet hadde fått besøk av representanter for EA.

Ifølge den ansatte møtte CD Projekt REDs toppsjefer med EA-representantene, og selv om han ikke var tilstede under møtet mener han det sannsynligvis dreier seg om et oppkjøp:

CD Projekt RED er i snakk med EA, forteller en ansatt i studioet.
CD Projekt RED

– Styret vårt snakker trolig med Electronic Arts om en mulig overtakelse. Vi har ikke planer om å gi ut noen spill i nærmeste fremtid, så det er i hvert fall ikke snakk om en avtale om utgiverrettigheter, skriver den ansatte.

Avviser ryktet

Selv om EA er på besøk er det ikke nødvendigvis slik at CD Projekt RED har planer om å selge, og ifølge Marcin Momot – utviklerens talsperson på sosiale medier – har nok den ansatte prøvd å gjøre en stor sak ut av ingenting.

Momot, som nettopp hadde snakket med studiogrunnlegger Marcin Iwinski, kunne forsikre fans om at det ikke er noen sannhet bak ryktene:

– Det var nyheter for Iwinski, så da har vel informanten bedre kjennskap til situasjonen enn grunnleggeren av CD Projekt RED, fleipet Momot på Twitter.

Hva EA faktisk er i snakk med studioet om er foreløpig uvisst da verken CD Projekt RED eller EA har kommet med en uttalelse angående møtet.

CD Projekt RED fortsetter å gjøre ting litt anderledes.
Offentliggjorde nøyaktig hvor mye det kostet å lage The Witcher 3 »

Siste fra forsiden