The Beatles får eget spill

For noen måneder siden kunne vi melde at representanter for The Beatles var i samtaler med Guitar Hero-utgiver Activision og Rock Band-eier MTV Games om muligheten for å utvikle et eget Beatles-spill.

MTV Games har nå annonsert at de har fått oppdraget med å lage Beatles-spillet, og ifølge pressemeldingen er dette en eksklusiv avtale.

Det er Rock Band-utvikler Harmonix som skal stå for utviklingen, og Harmonix-sjef Alex Rigopulos lover at det ikke bare blir en tilleggspakke til Rock Band, men et helt nytt spill bygd opp fra grunnen av.

Begge de gjenlevende Beatles-medlemmene, Paul McCartney og Ringo Starr, har gitt prosjektet sin velsignelse, og også enkene etter John Lennon og Georg Harrison støtter utviklingen av spillet.

– Det er en artig idé som introduserer nye mennesker for The Beatles og deres musikk. Jeg liker at folk får muligheten til å utforske musikken fra innsiden, forteller McCartney i pressemeldingen.

Detaljer om spillet er foreløpig ikke annonsert, men sluttresultatet blir antagelig ikke så veldig forskjellig fra Harmonix tidligere prosjekter.

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen