Serious Sam i ny drakt

Tid for monsterslakt

Actionhelten vender tilbake i en oppgradert utgave av originalspillet.

Anerkjente førstepersonsskytespill som Doom og Duke Nukem 3D har fått relanseringer gjennom Microsofts nettbutikk, og nå er nok en gammel traver i sjangeren på vei som til Xbox 360 gjennom utgiver Majesco. De har fortalt Eurogamer at det blir gjensyn med Sam «Serious» Stone i en oppusset utgave av Serious Sam: The First Encounter kalt Serious Sam HD.

Serious Sam-spillene går ganske enkelt ut på å skyte deg gjennom horder av fiender og nedkjempe digre sjefer. The First Encounter er lagt til det gamle Egypt, og her må Sam kverke hæren til storskurken Notorious Mental og hans general Ugh Zan III.

Det er Serious Sam-skaper Croteam som står for utviklingen av Serious Sam HD, og foruten en grafikkoverhaling blir det også en nettbasert samarbeidsmodus for opptil fire spillere.

Serious Sam HD slippes senere i sommer og skal koste 1200 Microsoft-poeng (cirka 150 kroner). Det er foreløpig konsolleksklusivt til Xbox 360, men CDV melder at de skal distribuere en PC-versjon digitalt og i ordinære butikker.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden