Tidenes kunsttyveri?

I The Plan er målet å stjele to berømte Rembrandt-malerier, og spillet kommer i salg allerede 24. mars.

Den relativt unge britiske utgiveren Ghostlight har kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til The Plan, et moderne actioneventyr utviklet av franske EKE Software. Spillet skal i følge pressemeldingen deres komme i salg i Storbritannia, Tyskland og Norden den 24. mars.

I The Plan spiller du Robert Taylor, som har et mål for øye, nemlig å stjele to berømte Rembrandt-malerier fra en tidligere kompanjong. Dette vil han gjøre i samarbeid med noen av underverdenens mest intelligente og resurssterke personer, og for å lykkes kreves omfattende planlegging.

Før du går i gang med selve brekket, må du nemlig finne ut hva som er den beste ruten inn til maleriene, hvor vaktene er, hvordan alarmene fungerer (og hva som trengs for å ta dem ut), om det er mulig å få noen inn "på innsiden", og så videre.

Når planleggingen er utført, er det på tide å utføre selve tyveriet, og for å hjelpe deg får du en hel rekke toppmoderne leketøy til rådighet. Du kan blant annet bruke nattkikkert, radiokontrollerte kjøretøy og nok våpen til å ta knekken på en hel hær, om det skulle bli nødvendig. Gameplayet skal blande sniking, action og gåteløsning, og spillet beskrives som et ekte moderne eventyrspill.

Blant punktene på skrytelisten finner vi et innovativt system hvor skjermen deles opp under spillingen, muligheten for å koordinere bevegelsene til tre personer samtidig (fra tre ulike perspektiver), og muligheten for at disse tre figurene kan kontrolleres av tre forskjellige spillere.

Siste fra forsiden