Spennende rollespill med dato

Tikk-takk, verden går under

Half-Minute Hero kommer om en måned.

I fjor høst lovet Rising Star Games en rekke spennende titler i første kvartal, og den første av disse har nå fått dato. Det er det uortodokse rollespillet Half-Minute Hero som er først ut av vårens spill fra Rising Star Games, og det ligger i butikkene fra 12. februar.

19 sekunder til armageddon

Half-Minute Hero går ut på å redde verden innen en veldig knapp tidsfrist. Spillet er delt inn i 120 brett fordelt på fire forskjellige helter, som hver har sin egen spillmodus. Vi får spille som en ung mann med flott hår, en prinsesse, en ridder med magikerkompis og en narsissistisk fyrste.

Den unge mannen må samle utstyr, bekjempe monstre, bygge erfaringsnivå og redde verden. Prinsessens brett ligger tettere opp mot tradisjonelle skytespill sett ovenfra, mens ridderen må beskytte kompisen på sine baner. Den onde fyrsten får et slags ministrategispill.

Alle brettene må fullføres innen 30 sekunder, selv om det er mulig å utvide tidsfristen. Ellers loves vi rundt femten timers spilletid, mye humor og et lydspor bestående av hardrock.

Siste fra forsiden