Tim Burtons Alice blir spill

Tilbake til Eventyrland

Den kommende filmen om Alice i Eventyrland er i ferd med å spillmatiseres.

Den velkjente historien om Alice i Eventyrland er i ferd med å filmatiseres av Walt Disney Pictures og Tim Burton, og på rollelisten finner vi kjente skuespillere som Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter og Mia Wasikowska (som spiller Alice selv).

Nå har Disney Interactive Studios kunngjort at de jobber med et spill basert på filmen. Alice in Wonderland, som kommer til Wii, DS og PC, tar oss med på en merkunderlig reise gjennom det magiske landet.

Underveis får vi møte kjente og kjære figurer som Mad Hatter, March Hare, Cheshire Cat og White Rabbit, som hjelper Alice i hennes kamp mot den onde, røde dronningen og Jabberwocky.

Spillet har et omfattende gåteelement, og lar deg lede, beskytte og hjelpe Alice på hennes reise gjennom eventyrlandet. Hver av vennene til Alice har unike egenskaper - Mad Hatter kan for eksempel skape optiske illusjoner som blir virkelige, mens Chesire Cat kan få ting til å dukke opp eller forsvinne på magisk vis.

Versjonene til Wii og PC følger historien i filmen, og kommer med et kampsystem der du kan oppgradere egenskapene dine etter hvert. DS-versjonen kommer blant annet med støtte for DSi-kameraet, og en egen, unik grafikkstil.

Spillene lanseres tidlig i 2010, samtidig med filmen. Om du nå lurer på hvordan både Disney og Electronic Arts kan lage spill basert på Alice-fortellingen er svaret enkelt – Lewis Carrols originalbok er så gammel at den ikke lenger er kopibeskyttet.

Siste fra forsiden