Matt Hazard vender tilbake

Tilbake til fortiden

«Spillhelten» forsøker seg med nytt spill i et gammelt perspektiv.

Eat Lead: The Return of Matt Hazard var ment som en parodi på all slags klisjeer og typiske mekanismer i spill, men var selv (i følge vår anmelder) altfor avhengig av nettopp gammeldagse spillmekanismer og rutinepreget skyting. De fleste andre anmeldere var heller ikke nådige i sine dommer.

Slik var det i gamle dager (dog med 2D-grafikk)

Utvikler Vicious Cycle gjør nå et nytt forsøk med Matt Hazard: Blood Bath and Beyond. Denne gangen har en av liksomspillhelten Matts erkefiender dratt tilbake i tid for å drepe ham mens han fortsatt var en 8-bits figur. Dermed må Matt følge etter og skyte seg gjennom fiender fra «klassikere» som The Adventures of Matt in Hazard Land og Chest of the Pirate Queen.

Blood Bath and Beyond ser ut til å følge samme stil som fjorårets Bionic Commando: Rearmed. Selve spillet følger oppsettet vi kjenner fra 80- og 90-tallet 2D-spill, men grafikken er i 3D, og det er lagt inn en nymotens samarbeidsmodus for to spillere. Selve brettene er åpenbart inspirert av fordums actionspill. Vi får blant annet besøke et japansk slott, en piratbase, ishuler og Månen.

Spillet skal lanseres gjennom Xbox Live og PlayStation Network, men hverken pris eller slippdato er oppgitt.

Siste fra forsiden