Tilbake til Gemini-systemet

Romskipspillet Starpoint Gemini får en oppfølger.

Little Green Men har annonsert at romrollespillet Starpoint: Gemini får en oppfølger. Nok en gang tas vi tilbake til Gemini-systemet, hvor vi fritt får reise rundt og gjøre oppdrag eller drive handel.

Handlingen foregår to år etter hendelsene i originalspillet, og i de to årene har systemet vært preget av uro. Når et mektig imperium angriper fra en nylig gjenåpnet stjerneport er kaoset komplett.

Du kan velge mellom tre forskjellige klasser, og ta direkte kontroll over romskipet ditt. Gemini-systemet skal ha femti forskjellige fraksjoner, fra mindre bandittgrupper og private selskaper til store stater, og de tingene du gjør i spillets verden vil avgjøre hvordan de ulike grupperingene behandler deg.

Utviklerne skryter av at du kan handle med 150 forskjellige typer varer, kjøpe og oppgradere femti ulike romskip og bruke ormehull og andre midler for å reise raskt rundt i det sømløse universet.

I pressemeldingen (i pdf-format) snakkes det også om en DirectX 11-motor og trekker frem fancy navn som «cascaded soft shadows», «hardware tessellation», «ambient occlusion» og sist, men sikkert ikke minst, «glow/bloom/tone mapping». Hvis du skjønner like lite av dette som jeg, tror jeg konklusjonen er «det kommer til å se ganske okay ut».

Spillet kommer kun til PC, noe det forrige avsnittet vel har avslørt allerede. Lanseringen finner sted i løpet av fjerde kvartal 2012.

Siste fra forsiden