TimeSplitters 4 annonsert

Free Radical er godt i gang med det fjerde spillet i TimeSplitters-serien.

Den humorrike skytespillserien TimeSplitters får sitt fjerde spill. Utvikler Free Radical har nemlig bekreftet at de jobber med TimeSplitters 4 på sitt eget nettsted.

– TimeSplitters 4 har enda flere morsomme figurer, kraftige våpen og hard action. Det blir morsomt, frenetisk og det vil gjøre ting du aldri har sett tidligere. Nei, ikke nakne jenter, noe enda bedre enn det, lyder presentasjonen av spillet på Free Radicals nettside.

Et bilde av en ape i Master Chief-drakt sier vel litt om at TimeSplitters skal handle like mye om latter som om skyting. Apene er i det hele tatt sentrale i serien.

– Vi kan ikke fortelle dere noe mer, siden apene har en ladet banan rettet mot våre hoder. Dette spillet vil imidlertid ta førstepersons skytespill til spillenes Nirvana. Redd verden eller død mens du ler, TimeSplitters 4 kommer for å ta deg, skriver Free Radical.

Utvikleren, som for tiden jobber med et annet skytespill i Haze, har ikke bekreftet en utgivelsesdato eller hvilke formater TimeSplitters 4 kommer til.

Siste fra forsiden