Podkast

DoubleJump, episode 60

Titanfall 2 og Owlboy imponerer

I tillegg diskuterer podkastgjengen selvsagt Sombra, i tillegg til PS Vita og Persona-preik.

D-Pad Studios

Denne uken er det Jonas, Håvard og Gøran som holder fortet, da Marius er borte på jobbreise denne uken. Gøran har rukket å spille masse Titanfall 2, og skryter veldig av skytespillet til Respawn.

Han har også blitt bitt av PS Vita og Persona 4 Golden-basillen, og etter cirka 8 timer med spillet er han imponert. Håvard har sjekket ut de siste endringene, inkludert Sombra, i Overwatch, og deler sine inntrykk. I tillegg koser han seg gløgg med norske Owlboy.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden