Nintendo Switch - nye konsoller

– To nye Switch-konsoller er allerede i produksjon

Det hevder ny rapport.

Nintendo

Det har tidligere gått rykter om at Nintendo har to nye varianter av sin populære Switch-konsoll på gang, og nå har disse opplysningene fått ytterligere vann på mølla.

Avisen Wall Street Journal (via GameSpot) har vært i kontakt med kilder som hevder at Nintendo allerede har to nye Switch-konsoller i produksjon.

Produksjonen av de nye konsollene skal flyttes ut av Kina til Sørøst-Asia, visstnok for å unngå de høye importavgiftene på varer fra Kina som Trump-administrasjonene i USA har varslet.

Trolig én billigere og én forbedret variant

Audun Rodem, Gamer.no

Dessverre foreligger det ennå ikke så mye mer informasjon om hva vi kan vente oss av de nye konsollene, og Nintendo kom som kjent ikke med noen kunngjøringer på årets E3-messe.

Som Gamer.no meldte i april bekreftet imidlertid Nintendo-toppsjef Shuntaro Furukawa i en investortale at selskapet alltid jobber med ny maskinvare, som betyr at selskapet ikke har avkreftet at nye konsoller er på vei.

Ryktene om at Nintendo har nye Switch-maskiner på vei dukket først opp i mars, og også da var det Wall Street Journal som bragte nyhetene. Ifølge den nye rapporten vil Nintendo kjøre samme løp som Microsoft gjorde med Xbox One.

Én modell vil by på forbedret maskinvare og funksjonalitet, mens den andre blir en billigere variant som etter sigende blir en slags oppfølger for Nintendo 3DS.

Ifølge de kildene skal maskinene lanseres allerede i inneværende år, og om den nye Wall Street Journal-rapporten holder vann ser ikke dette ut til å være umulig.

Les også: The Witcher 3 på Switch sikter mot 540p-oppløsning i håndholdt modus og 720p i dokken »

Siste fra forsiden