2K signerer indie-spill

To spill for Xbox 360

De lovende spillene Axel & Pixel og The Misadventures of P.B. Winterbottom har fått utgiver.

Den amerikanske spillutgiveren 2K har kunngjort to spennende prosjekter for Xbox Live Arcade, nemlig Axel & Pixel og The Misadventures of P.B. Winterbottom. Axel & Pixel kommer i høst, mens P.B. Winterbottoms eventyr finner veien til skjermene tidlig neste år.

The Misadventures of P.B. Winterbottom.

Axel & Pixel er et pek-og-klikk-eventyr med surrealistisk og vakker grafikk, som omhandler en maler som er fanget i et drømmelandskap sammen med hunden sin.

The Misadventures of P.B. Winterbottom beskrives som et innovativt spill som følger eskapadene til en tidsreisende paityv. Han må reise i tiden for å stjele paier, og kjempe ikke bare mot paienes eiere, men også tidligere og fremtidige versjoner av seg selv (som vil ha de samme paiene).

Axel & Pixel.

– Vi i 2K vil støtte talentfulle uavhengige utviklere og finne måter å bringe arbeidet deres til massemarkedet på, sier 2K-president Christoph Hartmann.

Han fortsetter:

– Disse spillene er et kjærlighetsprosjekt for oss. Vi så potensialet i de unike og spennende konseptene, og synes det er fantastisk å få tilby disse utviklerne støtten til å skape gode spill uten at de må forandre på visjonene deres.

The Misadventures of P.B. Winterbottom ble hedret med studentprisen på forrige IGF-messe, og utvikles av The Odd Gentlemen, en California-basert utvikler. Axel & Pixel utvikles av Silver Wish Games, en liten tsjekkisk utvikler med nære bånd til 2K Czech (Illusion Softworks), skaperne av Mafia 2.

Siste fra forsiden