Konkurranse

To spill skjuler seg bak luke 13 i julekalenderen

Se hvilke.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

EAs to store sportspill

FIFA 20.
EA

Bak dagens luke finner vi spillene FIFA 20 og NHL 20 til PlayStation 4. Årets varianter av de to sportsimulatorene byr på en del nyheter, men i det store og hele er det forbedringer og små endringer i hovedspillene som er det store her.

NHL 20.
EA

FIFA 20 byr på Volta-modusen, der man kan spille mindre futsal- og gatekamper, men innehar samtidig alt det man forventer av et FIFA-spill, som Ultimate Team og en karrieremodus. Vi likte spillet godt, noe du kan lese mer om i vår anmeldelse.

NHL 20 introduserte nye spillmodi som Squad Battles i Hockey Ultimate team, og en ny skytemotor for hockeyslagene.

Premien er levert av EA.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
265 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden