TOCA Race Driver 3

Codemasters har nå lansert den første videoen fra TOCA Race Driver 3.

For utviklerne av TOCA Race Driver-serien holder det åpenbart ikke å spesialisere seg på en bilsportsdisiplin - i TOCA Race Driver 3 får vi hele 35 disipliner. Blant annet får vi kjøre Indycar-racing i USA, kjøre Go-carts, rallybiler, monstertrucker, GT-biler og touring cars. Dessuten har Codemasters gjort en avtale med Williams F1, slik at du også får prøve deg bak rattet på en Formel 1-bil.

Et rikt utvalg biler og disipliner krever også et rikt utvalg baner, og Codemasters har lisensiert over 50 baner fra virkeligheten (som totalt kommer i over 100 versjoner). Som forgjengeren kommer spillet med et historiedrevet karrieremodus hvor du får rollen som en ung og lovende fører som må kjempe seg fra bunnen til toppen av motorsportshierarkiet.

Nå har den britiske utgiveren lansert den første videoen fra TOCA Race Driver 3. Denne inneholder egentlig ikke noe spesielt uventet (dette er et bilspill, så her får du rett og slett se diverse biler som kjører på diverse baner), men er velprodusert og kan være vel verdt en titt hvis du gleder deg til spillet kommer ut. Videoen er på cirka 10 MB (mpeg-format) og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden