Tom Clancy-strategispill kunngjort

Tom Clancy's EndWar beskrives som et revolusjonerende strategispill. Handlingen foregår under tredje verdenskrig.

Ubisoft har nå kommet med en offisiell kunngjøring av Tom Clancy's EndWar, en ny serie med Tom Clancy-spill. EndWar utvikles i Ubisofts Shanghai-baserte studio, under ledelse av veteranen Michael de Plater. Spillet kommer til konsoll i løpet av forretningsåret 2007/2008 (noe som betyr at planen er å ha det i salg innen utgangen av mars neste år).

EndWar skildrer tredje verdenskrig, og beskrives som et unikt strategispill. Ubisoft forteller at det har blitt bygget opp fra grunnen av for å utnytte seg av de nye konsollenes egenskaper, og hevder at resultatet blir revolusjonerende. Blant annet skryter de av svært avansert kunstig intelligens og grafikk.

Den kanskje mest spennende nyheten er at spillere vil få lov til å lede hærene sine i kamp mot hundrevis av andre mennesker. Spillerne får tildelt ekte landområder fra hele verden, og må kjempe mot hverandre på massive slagmarker som dekker hele krigen. Dette er for øyeblikket all informasjonen Ubisoft har gått ut med om spillet.

For en tid tilbake dukket det opp et mystisk teaser-nettsted som beskriver en kommende storkonflikt. Det er ikke bekreftet at EndWar er spillet det refereres til, men med tanke på nettstedets innhold er sjansene store. Nettstedet inneholder fragmentert bakgrunnsinformasjon om den verdensomspennende konflikten.

Siste fra forsiden