Tomb Raider: Legend i april

Eidos har kunngjort at Tomb Raider: Legend kommer i april. Samtidig har de gitt ut nytt innhold på spillets nettsted.

Spillverdenens favorittheltinne, Lara Croft, er snart tilbake. I Tomb Raider: Legends må hun dra kloden rundt for å finne en gammel og verdenskjent kulturgjenstand. Dette blir imidlertid ikke så lett, ettersom hun stadig blir hindret av sin onde nemesis.

I motsetning til forrige spill i serien, Angel of Darkness, vil Legends fokusere mer på det som gjorde Tomb Raider populært i utgangspunktet, nemlig utforskning av eldgamle templer fulle av feller og skatter, og med massevis av Indiana Jones-aktig action. I stedet for den karikerte Lara Croft-figuren vi har sett i de siste utgivelsene, vil utviklerne gi oss en mer virkelig og moderne kvinne.

Seriens skaper, Toby Gard er tilbake i førerstolen, og for første gang i seriens historie er det en annen utvikler en Core Design som står for utviklingen. Denne gangen foregår arbeidet med spillet hos det amerikanske Eidos-studioet Crystal Dynamics, som blant annet har laget spillene om vampyren Kain.

Nå har Eidos kunngjort at Tomb Raider: Legends vil lanseres i april i år. I tillegg har de oppdatert spillets offisielle nettsted, med ny informasjon, nye skjermbilder og mye mer.

Siste fra forsiden