Too Human-skaper lei av kritikk

Svarer på tiltale

Skaperen av det kommende rollespillet Too Human er lei av ubegrunnet kritikk fra internetthorden.

Rollespillet Too Human ble for første gang presentert under spillmessen E3 så langt tilbake som i 1999. Spillet har nå blitt sendt til masseproduksjon, og alt ligger til rette for utgivelse den 29. august i år.

Et spill som har vært såpass lenge i utvikling setter ofte en del spørsmålstegn hos de som følger bransjen. Ni år er veldig mye, og utvikler Silicon Knights har nok foretatt mer enn små justeringer på de årene. Too Human har også fått endel kritikk, både i spillpressen og blant spillentusiaster på diverse forum.

Skjermbilde fra Too Human.

Nå har Silicon Knights-sjef Denis Dyack sett seg lei på nerdenes vrede, og rykket inn med en tråd i spillforumet Neogaf, deres eget mekka:

– ...Jeg synes Too Human er et flott spill, mest sannsynlig bedre enn alt som kommer ut i år. Jeg synes helt oppriktig at dette er det beste spillet vi noen gang har laget, og jeg tror også spillere og pressen vil føle det samme. Dette setter meg i «for»-gjengen.

Videre fortsetter han:

– Jeg vet det er mange som står sterkt i den andre gjengen, og jeg vil at dere skal stå frem og si «i mot». Når spillet er sluppet og alle får spilt det, er spekulasjonene over. Hvis jeg tar feil og spillere generelt synes at spillet er dritt, er jeg komfortabel med å bli merket «eid av Neogaf». På den andre siden, hvis jeg har rett og spillet blir godt mottatt, skal de som har sagt «i mot» bli merket «eid av Too Human».

Vi vil selvsagt komme med våre inntrykk fra Too Human nærmere slippdatoen.

Siste fra forsiden