Trackmania Nations-servere hos Gamer.no

Vi har nå satt opp to dedikerte Trackmania Nations-servere, og starter konkurranse om ukens bane.

Fredag for litt over en uke siden slapp Nadeo endelig TrackMania Nations ESWC - gratisversjonen av Trackmania, spesielt utviklet for eSport. Spillet kommer med et helt nytt spillmiljø som heter Stadium, en mengde baneelementer og en temmelig heftig grafikkmotor. Bilen du kjører kan beskrives som en slags blanding av en Formel 1-bil og en buggy, og kontrollene er svært presise.

På grunn av en vanvittig popularitet, har databasen til Nadeo fått en knekk opp til flere ganger den siste uken, men nå ser ting ut til å stablisere seg bedre og bedre for hver dag. Det er imidlertid stadig nye spillere, og over 1500 nordmenn og 130 000 på verdensbasis har på litt over en uke blitt kjent med denne farsotten av et bilspill.

Gamer.no henger seg på bølgen, og satte i dag opp to dedikerte åpne servere med en kapasitet på 50 spillere hver. Serverene kommer opp automatisk sammen med andre norske serverne. Ti baner vil gå i rotasjon til en hver tid, i modusen "time attack" – hvor det er om å gjøre å få best tid på en bane i løpet av seks minutter. Du kan starte på nytt så mange ganger du vil for å perfeksjonere deg.

Hvis du ikke har fått tak i Trackmania Nations enda, så kan du laste ned klienten gratis fra Gamer.no.

I tillegg starter vi herved vår ukentlige Trackmania Nations-konkurranse, der leserne konkurrerer om å lage den beste banen. Premien er å få sin egen bane som en av ti baner på serverene våre hele neste uke. Den ferdige banen sendes på e-post til nations@gamer.no. Vinneren kåres en gang i uka - før den legges ut på serveren.

Vi ønsker alle lesere lykke til, både med kjøring og banedesign! Ser frem til mye heftig kappkjøring i tiden fremover!

Siste fra forsiden