Superhelt-MMO i vinter

Trang drakt og kappe

DC og Sony byr på Superman og Batman.

De superheltbaserte nettspillene City of Heroes og Champions Online får snart konkurranse fra gamlekara innen superheltfaget. I et par år har tegneserieforlaget DC og filmselskapet Warner Bros. jobbet med Sony for å utvikle et spill basert på DC-universet, og nå har selskapene sirklet inn slippmåneden.

Dette er helt vanlig.

Noennettsider har deltatt på et arrangement for det kommende DC Universe Online og fått vite at spillet skal lanseres en gang i november. Om dette gjelder både Europa og Statene eller bare sistnevnte gjenstår å se.

I DC Universe Online skal du lage deg en helt eller skurk, velge superkrefter og designe kostymet ditt. Deretter får du traske rundt i velkjente (og fiktive) byer som Metropolis og Gotham mens du utfører oppdrag på vegne av eller sammen med Supermann, Lex Luthor og andre folk med superkrefter.

Slåssingen skal ha mer til felles med actionspill enn rollespill og spillet kjører en fysikkmotor som skal la deg bruke dine omgivelser som våpen. På historie- og designsiden har Sony hyret inn erfarne folk fra tegneseriebransjen, inkludert tegner Jim Lee og tekstforfatter Marv Wolfman.

DC Universe Online skal lanseres på PlayStation 3 og PC.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden