Nye eventyr for Ezio

Travel leiemorder

Assassin's Creed II får ekstra innhold i løpet av januar og februar.

Det er bred enighet i spillpressen om at Assassin's Creed II er kraftig forbedret i forhold til forgjengeren, og her på Gamer.no ble det belønnet med en nier. Salgstallene er visstnok også gode, og de blir sikkert ikke dårligere av at Ubisoft lover mer innhold i ikke så alt for fjern fremtid.

Ezio slår ihjel litt tid mens han venter på pakkene

I en kortfattet pressemelding forteller selskapet at to nedlastbare utvidelsepakker kommer i henholdsvis januar og februar. Hverken pris eller slippdato er nevnt, og heller ingen detaljer om hva de to pakkene kommer til å inneholde. Størrelsen skal være på rundt 1 GB, så det dreier seg nok om mer enn bare et par nye kostymer for hovedpersonen.

De eneste hintene vi har om innholdet er titlene. Den første pakken er Battle of Forli, som indikerer at den vil foregå i den italienske byen Forlì. Pakke nummer to kalles Bonfire of the Vanities, en referanse til brenningen av syndige gjenstander. Mer spesifikt kan det dreie seg om en spesielt kjent hendelse i Firenze i 1497, som passer fint med tidsperioden Assassin's Creed II foregår i.

Flere detaljer kommer sikkert i god tid før pakkene slippes. Det vites ikke om de blir en del av PC-utgaven når den slippes i 2010, eller om de må kjøpes for seg selv også på dette formatet.

Siste fra forsiden