Konkurranse

Vinn VIP-billett til Resident Evil 5-fest

Tre spesialutgaver legges ved

12. mars er det lanseringsfest for Resident Evil 5. Vi har VIP-billetter og spill.

Resident Evil 5 lover å revolusjonere den populære grøsserserien, ved å levere et høyt detaljnivå, mer realisme og bedre kontroll. I tillegg befinner man seg for første gang i åpne områder med stekende sol – noe som vil være en vesentlig del av gameplayet. Vår hovedperson står overfor helt nye fiender, som er smartere og mer utagerende enn før.

Spesialutgaven av Resident Evil 5 for Playstation 3. Xbox 360-utgaven er identisk.

Spillet kommer i salg fredag 13. mars, til Xbox 360 og Playstation 3. Kvelden før, 12. mars klokken 20, inviterer Capcom til lanseringsfest på utestedet Betong i Oslo.

Her kan man treffe andre Resident Evil-spillere, journalister, bransjefolk og kanskje en og annen kjendis. Underveis vil Steinar Sagen fra Radioresepsjonen tilby guidet tur gjennom gatene i Kijuju, og man kan skyte zombier med softgun for å vinne premier. Ved midnatt er det lagt opp til felles marsj til en nattåpen Platekompaniet-butikk i Bogstadveien.

Ta med tre venner

Arrangementet er åpent for alle over 18 år, og inngang er gratis, men vi har fått tak i tre VIP-billetter som sikrer tre lesere køfri inngang, ett eksemplar hver av spillets spesialutgave (til valgfri plattform), en t-skjorte, en nøkkelring, en minnepinne og drikke på festen. Hver av de tre vinnerne kan ta med seg inntil tre venner, men alle må selv sørge for transport til Oslo.

For å delta i trekningen om billetter, spill og effekter, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

1) Hva heter hovedpersonen i Resident Evil 5?

a) Leon S. Kennedy
b) Jill Valentine
c) Chris Redfield

2) Når ble det første Resident Evil-spillet utgitt?

a) 1995
b) 1996
c) 1997

Send dine svar, sammen med en komplett adresse, til resident@gamer.no. Vinneren kåres her på Gamer.no mandag 9. mars, samme dag som anmeldelsen av spillet publiseres.

Lykke til!

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden