Vant du Halo Wars?

Tre vinnere

Ble du en av tre vinnere som får hvert sitt strategispill for Xbox 360?

Halo Wars er et sanntidsstrategispill eksklusivt for Xbox 360. Her får du ta kontroll over menneskenes UNSC-styrker og oppleve Halo-universet fra et helt nytt perspektiv. Handlingen foregår før det første Halo-spillet, og omhandler UNSCs første møter med Covenant.

Landskapene kan være spektakulære.

Vår anmelder roste spillet til 8 av 10 på fredag, og forteller at strategispillet fungerer utmerket til tross for at det aldri blir like omfattende som med mus og tastatur.

– Ensemble har klart å skape et Halo-spill med en helt ny innfallsvinkel, og en sterk historie og spennende gameplay bidrar begge til at dette er en kvalitetstittel. Hvis du likte et spill som World in Conflict, og ikke hater settingen i rommet, er dette garantert et spill du vil falle pladask for, skriver Mikael Harstad Groven i sin anmeldelse.

I vår konkurranse lå tre spill i premiepotten. For å delta i trekningen måtte man vite i hvilket år hendelsene i Halo Wars starter, og hvilken strategiserie Ensemble Studios er kjent for. Korrekte svar er år 2532 og Age of Empires.

De heldige vinnerne denne gangen ble Arnt Frode Kilnes fra Værdal, Ronny A. Økland fra Haugesund og Vegard Rasmussen Lockert fra Napp.

Vi gratulerer! Premiene sendes i posten.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden