White Knight Chronicles drar vestover

Treg ridder

Etter en del om og men er en internasjonal versjon av rollespillet på vei.

Det er ett år siden Level 5 og Sony slapp rollespillet White Knight Chronicles i Japan, og først tidligere i år ble det klart at man jobbet med en vestlig utgave. Den var forventet å komme en gang i løpet av 2010, og nå har Sonys amerikanske avdeling satt datoen for USA-utgivelsen. 2. februar lanseres spillet i Statene, og Europa-utgivelsen følger forhåpentligvis kort tid etter.

Våre helter

I White Knight Chronicles får vi rollen som Leonard, en ung mann som får kontroll over et eldgammelt våpen. Våpenet forvandler ham til en gigantisk, hvit ridder, og med sine nyvunnede krefter må han stoppe en sekt fra å vekke til live flere slike mektige våpen.

Bortsett fra den tradisjonelle enspillerdelen har White Knight Chronicles også flere nettbaserte flerspillerelementer. Du kan dra på oppdrag med andre spillere over nettet, eller skrive en blogg for å oppdatere dem om fremgangen din.

Spillet lanseres i Vesten med ekstra innhold og funksjoner som ikke var inkludert i den opprinelige japanske utgaven. Det er lagt til voice chat, samt muligheten til å bygge en en by på nettet hvor du kan kjøpe unikt utstyr og møt andre spillere. Det hintes også om nedlastbart innhold i form av flere oppdrag.

Utvikler Level 5 er tidligere kjent for kritikkerroste spill som Dragon Quest: The Journey of the Cursed King, Dark Chronicle og Professor Layton & The Curious Village.

Siste fra forsiden