Trim deg slank med PS2

Sony har akkurat kunngjort EyeToy: Kinetic, et spill som rett og slett høres veldig slitsomt ut.

EyeToy: Kinetic utvikles i samarbeid med Nike Motionworks, og skal gjøre det morsommere å holde kroppen i stand, ved å tilby flere ulike øvelser for spillerne. Spillet benytter seg av Sony sitt EyeToy-kamera, som kan utstyres med en nylig utviklet vidvinkellinse for å tilby enda mer fleksibilitet enn tidligere.

EyeToy: Kinetic tilbyr fire ulike disipliner. "Aero Motion" og "Combat"-disiplinene skal hjelpe med generell trening, og er inspirert av bevegelser fra aktiviteter som moderne dans, Tae Kwon Do, kickboksing, aerobics og Karate. "Mind and Body"-disiplinen fokuserer på pusting, konsentrasjon og fleksibilitet, og er inspirert av Yoga og Tai Chi. "Toning"-disiplinen hjelper spillere å forbedre spesielle muskelgrupper ved hjelp av langsomme bevegelser.

Spillet (om vi kan kalle det for et spill) kommer i salg tidlig neste år, noe som sikkert passer godt for de mange som føler at de kanskje spiste litt for mye i juleferien, og som egentlig ikke har lyst til å gå ut i snøføyken eller til dyre treningsstudioer for å kvitte seg med den ekstra vekten.

Siste fra forsiden