Sony avviser LittleBigPlanet 2

Trøbbel i tårnet

Spillgiganten benekter den nederlandske bekreftelsen.

Tidligere denne uken kom det frem av en Sony-medarbeider i Nederland hadde bekreftet at LittleBigPlanet 2 var under utvikling til PlayStation 3, og at spillet ville komme med full støtte for bevegelsesfølsomme PlayStation Move.

En munter gjeng!

Mange var skeptiske til avsløringen, og det viser det seg nå at man hadde rett i. Den offisielle versjonen fra Sony er i hvert fall at man ikke har annonsert LittleBigPlanet 2.

– Som vi viste på GDC nylig er LittleBigPlanet et av eksemplene på hvordan et eksisterende spill kan dra fordel av Move-støtte. Dette er ikke noen bekreftelse på LittleBigPlanet 2, og vi har ikke noen annonseringer å komme med når det gjelder dette merkenavnet, sier en Sony-representant ifølge Eurogamer.

Dermed virker det som om originalen fortsatt vil leve videre som den store stjernen det er, og at alt det spennende brukerinnholdet kan nytes uten å bli "forstyrret" av en oppfølger.

Vi var for øvrig på plass på GDC, og kikket blant annet på PlayStation Move. Sjekk ut GDC-seksjonen for mye spennende lesestoff.

Siste fra forsiden