Spill MechWarrior 4 gratis

Tunge skyts

Det ti år gamle spillet har fått en gratis relansering.

Den gamle actionserien MechWarrior har ligget og støvet i mange år, men i fjor sommer kom nyheten om et flunkende nytt spill. Samme år meldte det lille studioet MekTek at de håpet å slippe en gratisutgave av MechWarrior 4 i løpet av året. Slik gikk det ikke, grunnet noe rot rundt rettighetene til spillet.

Krigsmaskin i måneskinn.

For en uke siden fikk vi vite at MekTek endelig hadde klarert utgivelsen med alle de involverte partene. I samarbeid med rettighetshaver Smith & Tinker og utgiver Microsoft har de nå sluppet den lenge lovede gratisutgaven av MechWarrior 4 på nettet.

Spillet kan skaffes ved å laste ned og kjøre distribusjonsprogrammet MTX fra MekTek-hjemmesiden. Siden har hatt en del tekniske problemer grunnet massiv pågang, men nedlastingen ser ut til å fungere nå.

MechWarrior 4 foregår i fjern fremtid, og gir deg rollen som adelsmann. Hjemplaneten din invaderes av en rivaliserende adelsfamilie, og sånt finner du deg selvsagt ikke i. Heldigvis har du en diger, pansret kampmaskin og kan by inntrengerne på kuler og raketter.

Spillet byr på over tjue ulike kamproboter å spille med eller mot. I tillegg til enspillerdelen er det også en flerspillerdel hvor du kan bryne deg på menneskelig motstand.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden