Moonbreaker

Turbaserte kamper i det neste spillet fra Subnautica-utvikleren

Digital brettspill i en verden laget av Brandon Sanderson.

Unknown Worlds Entertainment, best kjent for Subnautica-serien, dukket tirsdag opp under Gamescom Opening Night Live for å vise frem sitt neste spill. Det heter Moonbreakers, og er et digitalt brettspill med taktiske og turbaserte kamper.

Samle miniatyrfigurer og send dem ut på slagmarken.
Unknown Worlds Entertainment

Traileren øverst i artikkelen viser hvordan opplegget fungerer. Kort forklart lover Unknown World en klassisk brettspillopplevelse, der du ikke trenger å rydde opp når du er ferdig.

I spillet flytter man miniatyrfigurer rundt på et brett, med mål om å bekjempe motstanderens figurer. Underveis samler man opp nye figurer, og bygger ulike armeer for å takle både datastyrt motstand og andre spillere på nett.

Akkurat som Warhammer eller andre lignende spill kan du male og tilpasse figurene dine etter ønske. Det blir tilsynelatende tonnevis med figurer å sanke, med flere som introduseres for hver sesong.

Det hele utspiller seg i en verden skapt av forfatteren Brandon Sanderson, kjent for blant annet Mistborn-serien og flere The Wheel of Time-bøker.

Akkurat hvor mye verden og historie det er å oppdage her kan spillere finne ut om en drøy måned. Moonbreaker kommer til early access på Steam den 30. september.

LES OGSÅ: Return to Monkey Island kommer i september »

Siste fra forsiden