Blogg

Tusen, hjertelig takk

Litt over sju spennende år, og jeg setter punktum. Takknemligheten er stor.

Jeg husker det godt, høsten 2004. Jeg vasa rundt på Blindern, og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre når jeg en dag skulle bli "voksen". Nesten på måfå sendte jeg inn en artikkel til Gamer.no - en side jeg respekterte og så stort potensiale i. Jeg ble svært glad da min svevende søknad ble tatt inn i varmen, og jeg fikk prøve meg som spillanmelder – dog nederst på rangstigen.

Nå, godt over sju år senere er det imidlertid på tide å sette punktum. Fra min første anmeldelse og min første pressetur (tankskjøring i finske skoger!) har jeg hatt en sterk lidenskap til både mediet generelt og Gamer.no spesielt. Gud bedre hvor mye jeg har fått oppleve som ellers ville vært ren utopi.

Ja, man kan kanskje si at dette en pubertal bransje (fortsatt), men utviklingen går så absolutt i riktig retning også i utvikler/utgiver-leddet. Spill blir stadig mer altomfattende, og når flere og flere. Aksepten blir større og større, og mediets krossmediale potensiale er langt i fra utnyttet. Fremtiden er spennende som fy.

Dette skal ikke bli en lang svangesang, jeg har tross alt vært borte i permisjon siden juli i fjor, men noen ord vil jeg si. Jeg vil først og fremst takke dere lesere. Dere har gledet meg, irritert meg, gitt meg kunnskap og gjort meg forbanna. Det er herlig å være i så nær kontakt med de som konsumerer det du produserer, det er intet mindre enn en stor velsignelse.

Videre vil jeg takke Tor-Steinar, sjefen. Han ga meg sjansen, og jeg har ikke sett meg tilbake. Jeg vil takke nære kolleger. Lasse, Joachim og Øystein – og alle dere andre jeg har jobbet tett med. Det har vært en glede, en ære.

Alt har ikke vært en dans på roser, langt i fra, men så mye man har lært, da! Både om mediet, om roller og om mennesker

Hva skal jeg nå, sier du? Vel, jeg fortsetter med det jeg har gjort siden i fjor sommer; som fotballredaktør i Viasat Norge. Det blir Champions League 24/7 i uoverskuelig fremtid, for fotball har alltid vært min største lidenskap.

Jeg utelukker ikke en retur til bransjen. Hvem vet? Pensjonister må også rådføres om spill og spilltilbehør etter hvert!

Da er det bare å avslutte med å ønske Gamer.no lykke til videre, jeg skal følge nøye med. Og igjen: Takk!

Siste fra forsiden