Nytt FlatOut på Wii

Tutt, kjør og kræsj

Men det ser ikke ut til at seriens faste utvikler er involvert.

Arkadebilserien FlatOut har høstet mye ros i årenes løp her på Gamer.no, og FlatOut 2 snek seg inn på vår liste over de femti beste spillene fra det siste tiåret.

Forrige FlatOut var Ultimate Carnage på Xbox 360 og PC.

Et nytt spill i serien har akkurat blitt kunngjort, men det kommer ikke fra seriens skaper og faste utvikler Bugbear Entertainment. Det er nederlandske Team6 som skal utvikle det neste FlatOut, og det er eksklusivt til Wii.

Spillet har foreløpig ikke fått noen tittel, men i motsetning til de fleste andre kunngjøringer av samme sorten inneholder pressemeldingen faktisk en del detaljer. Som vanlig dreier det seg om svært destruktiv bilkjøring hvor du må komme deg intakt over målstreken. Løpene foregår blant annet i en storby, en havn og en gammel by langt sør i Europa.

Stuntmannmodus er også tilbake. Her skal du forårsake mest mulig skade på sjåfør og kjøretøy ved hjelp av høy hastighet og ramper. Jo mer ødeleggelse, jo flere poeng. Det vanker også en ny arenamodus hvor du skal knuse motstanderen ved å lokke eller dytte dem inn i diverse feller, inkludert flammekastere og elektriske gjerder.

I en annen modus får du den enkle oppgaven å knuse en av motstanderens biler ved å svinge Wii-kontrollen som et slagvåpen. Knuser du bilen vinner du den og kan bruke den i framtidige løp.

Noen dato er foreløpig ikke satt for denne utgaven av FlatOut. Den skal utgis av Zoo Games.

Siste fra forsiden