TV-serien Lost blir spill

I følge Variety har Ubisoft sikret seg rettighetene til å lage spill basert på TV-suksessen Lost.

TV-serien Lost følger en gruppe mennesker som har blitt strandet på en øde øy. I tillegg til at mange av dem har historier de helst ikke vil snakke for høyt om, finner de etter hvert ut at ting ikke er helt som de burde på den tilsynelatende ubebodde øya.

forteller underholdningsmagasinet Variety at Ubisoft har sikret seg rettighetene til å lage spill basert på TV-serien. Det første spillet (i en potensiell serie på flere) skal etter planen lanseres til julen neste år. For øyeblikket jobber Ubisoft sammen med folkene bak serien for å lage en historie til spillet.

Når historien er ferdigutviklet og de vet hvilke av de mange fargerike personlighetene i Lost som faktisk vil bli med i selve spillet, vil de prøve å få de nødvendige skuespillerne fra serien med på lasset. For øyeblikket vet vi temmelig lite om selve gameplayet i spillet eller hvilke plattformer det kommer til.

Ubisoft har ikke gitt ut noen offisiell kunngjøring av lisensavtalen enda. Forhåpentligvis får vi mer informasjon om spillet når kunngjøringen kommer.

Siste fra forsiden