Twelve Minutes

Twelve Minutes avslører stjernespekket rolleliste

James McAvoy, Daisy Ridley og Willem Dafoe har stemmene i den interaktive thrilleren.

Twelve Minutes er en minimalistisk thriller, fra Annapurna Interactive og utvikler Luis Antonio, om en mann som tvinges til å gjenoppleve de samme forferdelige 12 minuttene igjen og igjen.

Daisy Ridley og James McAvoy får det tungt når Willem Dafoe kommer på besøk.
Annapurna Interactive

Etter syv år i utvikling nærmer spillet seg lansering, og på torsdagens Gamescom Opening Night Live-sending serverte utvikleren enda en kort trailer. Videoen, som du kan se over, avslører hvem som gir stemmene til spillets figurer, og rollelisten oser av stjernestatus.

James McAvoy, kjent fra X-Men-filmene, tar på seg rollen som spillets protagonist. Hans kone spilles av Star Wars-heltinne Daisy Ridley, mens Spider-Man- og Beyond: Two Souls-skuespiller Willem Dafoe spiller den mystiske inntrengeren som så brutalt ødelegger parets liv.

I et intervju med Entertainment Weekly forteller Antonio at lydopptakene ble gjort via et studio i London for McAvoy og Ridley og i Roma for Dafoe. Covid-19-restriksjoner skapte litt hodebry, men ettersom resten av spillet ble utviklet hjemmefra gikk alt stort sett greit.

Twelve Minutes kommer til PC og blir konsolleksklusivt for Xbox One og Xbox Series X ved lansering. Noen slippdato er foreløpig ikke satt, og offisielt kommer spillet «snart».

Daisy Ridleys Star Wars-figur blir snart å se i The Sims 4.
Rey er en av flere stjernekrigere man treffer i spillets neste utvidelse »

Siste fra forsiden