Fysikkbasert action i nytt spill

Twin Sector kunngjort

Den tyske utgiveren Headup Games har kunngjort sitt første spill.

Det har vært mange nedleggelser og konkurser i spillindustrien i år, og derfor er det godt å se at vi også får noen nye spillere på banen. En av disse er tyske Headup Games, en utgiver som vil satse på PC-spill for kjernegamere.

Nå har de kunngjort sitt første spill, Twin Sector. Dette beskrives som et fysikkbasert actioneventyr som finner sted i en fremtid der jordkloden har blitt ubeboelig.

Handlingen foregår dypt under jordens overflate, hvor de siste restene av menneskeheten hviler i kryo-søvn. Her skal de ligge til jorden blir beboelig igjen, men noe går selvsagt galt. Systemet som holder liv i de sovende menneskene er i ferd med å feile.

Du spiller Ashley Simms, som er den eneste personen det automatiserte sikkerhetssystemet klarte å vekke opp før ting gikk helt galt. Dermed er du også den eneste personen som kan finne ut hva som skjer, og redde menneskeheten.

I løpet av ti timer må du reparere hovedgeneratoren for å gjenopprette basens funksjoner. Og som om ikke dette var vanskelig nok, viser det seg at du ikke er alene i basen. Noen eller noe ønsker å ta knekken på deg før du lykkes med jobben din.

Twin Sector benytter seg av fysikkmotoren Havok for å skape utfordrende situasjoner som du må overvinne. Spillet skal tilby både fysikkbasert hjernetrim og rask action, og vi loves stor frihet i forhold til spillmiljøene.

Spillet er under utvikling hos DNS Development, kommer for øyeblikket kun til PC og skal etter planen lanseres i september.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden