Call of the Tenebrae for Two Worlds II.
Call of the Tenebrae for Two Worlds II. (Bilde: TopWare Interactive)

Two Worlds III er annonsert

Men det er temmelig lenge til rollespillet kommer. I mellomtiden får Two Worlds II to nedlastbare ekspansjoner.

TopWare Interactive har annonsert at deres interne studio, Reality Pump, har begynt å jobbe med Two Worlds III, og at de forventer at spillet skal være under utvikling i de neste 36 månedene. Det vil med andre ord si at lanseringen vil finne sted om tre år – hvis alt går som planlagt.

Skjermbildene er fra Call of the Tenebrae.
Skjermbildene er fra Call of the Tenebrae. Bilde: TopWare Interactive

I mellomtiden kan tilhengere av det enorme åpen verden-spillet Two Worlds II glede seg til at dette får mer innhold. TopWare vil lansere to nedlastbare enspillerekspansjoner for den gamle traveren, og den første av disse pakkene lanseres i løpet av andre kvartal i år.

Ekspansjonen heter Call of the Tenebrae, og følger vår gamle helt som returnerer til Antaloor der han blir vitne til et drap. Morderne viser seg å være en gjeng rottefolk som kaller seg The Chosen, og som kontrollerer en ny form for magi. Nå planlegger de tydeligvis å ta knekken på alt liv i Antaloor, så det er bare å ta på seg eventyrerstøvlene igjen, for verden har ikke tenkt å redde seg selv.

Flere utvidelser og forbedret motor

Mørke bilder, gitt.
Mørke bilder, gitt. Bilde: TopWare Interactive

Spillets andre ekspansjon heter Shattered Embrace, men vi vet ikke særlig mye mer om den. Om du liker flerspillerfunksjonen i Two Worlds II, kan du forøvrig glede deg til åtte nye flerspillerkart som også vil lanseres i år. Som om ikke dette var nok, har også spillmotoren fått seg en kraftig oppdatering, som tillater langt høyere detaljnivå både på figurene og landskapene.

Mer informasjon om den første utvidelsen, Call of the Tenebrae, finner du på ekspansjonens offisielle nettsted.

Det virker ikke akkurat som ting har gått på skinner for TopWare i de siste årene, med vampyrspillet Sacrilegium tilsynelatende på is og alt rotet rundt sjørøverlanseringen Raven's Cry (som ble relansert som Vendetta: Curse of Raven's Cry etter den originale katastrofelanseringen). Vi får håpe de har fått orden på sakene.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Spillhistorie.no. Der kan du blant annet lese et stort tilbakeblikk på Sega-klassikeren Golden Axe, og Joachims inntrykk av det nye romstrategispillet Polaris Sector.

Two Worlds II

Windows
Slippdato: 26. november 2010
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Reality Pump Studios
Utgiver: Zuxxez Entertainment

Two Worlds III

Windows
Slippdato: 2018
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Reality Pump
Utgiver: TopWare Interactive

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen