Ubi Soft stakk av med Might & Magic

Deler av verdiene fra det konkursrammede selskapet 3DO, har nå blitt solgt til Namco og Ubi Soft via en auksjon som gikk av stabelen i går.

Det var Ubi Soft som trakk det lengste strået for å få de fremtidige rettighetene til salg og utvikling av "Might and Magic" samt "Heroes of Might and Magic". Selskapet skal ha betalt nærmere 1,3 millioner dollar for rettighetene. Namco på sin side betalte i overkant av 1,5 millioner dollar for å få "Street Racing Syndicate".

Totalt var det syv deltagende selskaper i budrunden; Microsoft, Eidos, Turbine Entertainment, Ubi Soft, JoWooD, Namco og Crave Entertainment. Både Ubi Soft, Eidos og Turbine Entertainment hadde lagt inn bud på "Heroes of Might and Magic". JoWooD skal etter sigende være den eneste av de andre som bød på "Street Racing Syndicate". Det er foreløpig ukjent hvem som fikk videre rettigheter til Army Men, High Heat Baseball og Jacked.

Alle selskapene fikk tilbud om å kjøpe en samlepakke med samtlige titler fra 3DO, men ingen slo til. Det er nå snart tre måneder siden 3DO offisiell be erklært konkurs, etter å ha hatt økonomiske problemer lenge.

Siste fra forsiden