Nytt Ghost Recon, Splinter Cell med dato

Ubisoft avslører

Endelig har Splinter Cell: Conviction fått et utgivelsesvindu.

Ubisoft har gått igjennom sine egne finanser, og har lagt bak seg et godt år. Salgene gikk opp 14 prosent det siste finansåret, og endte til slutt på imponerende åtte milliarder kroner. Hvor mye av dette som er profitt vil ikke franskmennene ut med.

Utgiveren er fornøyd med at Tom Clancy's H.A.W.X. solgte over én million kopier, mens Shaun White Snowboarding har passert tre millioner. Vi loves dessuten mer Shaun White i fremtiden.

Det er nemlig vanlig at disse oppsummeringene ser fremover, og ifølge finansrapporten har vi mye annet snas i vente.

Siste nytt er nemlig at Splinter Cell: Conviction kommer ut før jul i år. Spillet har vært under utvikling i fire år, og her har Sam Fisher har gått fra å være en høyt dekorert soldat til å bli en rømling på flukt fra regjeringen. Dermed har han blitt nødt til å gi avkall på det høyteknologiske utstyret som har preget serien til nå.

Rundt juletider vil vi også få servert Assassin's Creed 2, James Cameron's Avatar og Red Steel 2. I første kvartal 2010 kan du vente deg Anno 1404 og Call of Juarez: Bound in Blood.

Uten å si noe som helst om tittelen blir det også avslørt at Ghost Recon 4 kommer senest mars 2010, vi venter spent på mer informasjon.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden