Ubisoft gir ut Champions: Return to Arms

Ubisoft har kunngjort at det er de som skal gi ut Champions of Norrath-etterfølgeren Return to Arms.

Champions: Return to Arms foregår etter hendelsene i originalspillet, og Norraths helter har ødelagt den onde guden Innoruuk. Selvfølgelig har de ikke klart å ødelegge ham helt (det ville vært litt for enkelt, her skal det jo tross alt lages etterfølgere!) - i stedet har de knust kroppen hans i en haug av biter av ren og skjær ondskap.

De som dyrket guden Innoruuk har nå funnet ut at de skal gjenopplive ham ved å samle sammen alle disse bitene, og dette vil naturligvis kunne få fatale følger for Norrath. Derfor har Firiona Vie påkalt heltene til et nytt korstog mot de onde kreftene for å bli kvitt den onde guden og tilhengerne hans en gang for alle.

Champions: Return to Arms foregår i det kjente EverQuest-universet og er et actionrollespill som lover over 100 timer med gameplay per karakter, uendelig mange kamper og slag, massevis av dødelige oppdrag og muligheten til å importere karakterer fra originalspillet.

Nå har altså Ubisoft kunngjort at det er de som skal gi ut dette spillet, som kommer til PS2 tidlig neste år. Her er et knippe nye skjermbilder:

Siste fra forsiden