Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft har avslørt to store utvidelser til Assassin's Creed Valhalla

Slik blir veikartet for spillet etter lanseringen.

Assassin's Creed Valhalla har ennå ikke kommet på markedet, men allerede nå har Ubisoft kunngjort planene de har for spillet etter lanseringen.

Det nye veikartet for spillet, som også har fått en egen trailer du kan se øverst, byr blant annet på to store utvidelser som skal lanseres neste år.

Den første utvidelsen lanseres på våren 2021 og har fått navnet Wrath of the Druids. Denne tar spilleren med til Irland, hvor man får i oppgave å nøste opp i mysteriene rundt en kult og blant annet må traversere hjemsøkte skoger.

Ubisoft

Historisk beleiring

Den andre utvidelsen lanseres til sommeren og heter The Siege of Paris. I denne utvidelsen kan spillere være med på den historiske beleiringen av Paris på 800-tallet, som var høydepunktet i vikingenes invasjon av Vestfrankerriket.

I tillegg til utvidelsene skal Ubisoft slippe nytt innhold til spillet i form av sesonger, hvorav den første sesongen slippes allerede i desember. Denne skilter blant annet med et nytt bosetningsområde, muligheten til å delta i en tradisjonell vikingfestival og en ny spillmodus kalt River Raids.

Den første sesongen vil også komme med nye spillerferdigheter og egenskaper, samt nye våpen og nytt utstyr, og dette er ifølge Ubisoft noe som vil komme med hver nye sesong fremover.

Assassin's Creed Valhalla lanseres til Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 og Google Stadia den 10. november. PlayStation 5-versjonen kommer et par dager senere, den 12. november.

Les også: Vi har spilt Assassin's Creed Valhalla »

Siste fra forsiden