Ubisoft kjøper spesialeffektstudio

Hybride snappet opp

Ubisoft har kjøpt studioet bak spesialeffektene i filmer som 300 og Sin City.

Den franske spillutgiveren Ubisoft har kjøpt Hybride Technologies, et selskap som spesialiserer seg i spesialeffekter for film og TV. Hybride har blant annet jobbet med 300, Sin City og Spy Kids.

I følge en pressemelding vil Ubisoft jobbe tett sammen med Hybride for å dele teknologi og utvikle verktøy for å optimalisere produksjon av både spill og visuelle effekter.

Dette skal i følge Ubisoft resultere i at spillere kan se frem til visuelle opplevelser som skal kunne konkurrere med de vi ser på kino.

Hybride vil også fortsette sitt arbeid med film, og Ubisoft vil blant annet bruke studioet som et ledd av prosessen med å overføre flere av merkevarene deres til filmindustrien.

– Industriens fremtid avhenger av vår evne til å skape merkevarer som fengsler publikum, og spre disse til andre former for underholdning, sier Ubisoft-sjef Yves Guillemot.

Ubisoft har forøvrig laget en videomontasje hvor de presenterer noen av deres egne tidligere arbeider, samt noe av det Hybride har gjort i årenes løp.

Siste fra forsiden