Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft serverte en grundig kikk på Assassin's Creed Valhalla

Se hvordan det blir å være norsk viking i England.

Da Ubisoft viste frem Assassin's Creed Valhalla i mai, sa utvikleren lite om hvordan spillet faktisk vil fungere. Det ble rettet opp i på søndag, med et skikkelig «gameplay»-dypdykk.

Assassin's Creed Valhalla.
Ubisoft

I en 30 minutter lang video, som du kan se over, geleider teamet oss gjennom de mange aktivitetene man kan bedrive i spillet. Blant annet introduseres kampsystemet, oppdragsstrukturen og spillets tilnærming til valg og konsekvens, og vi får også en kikk på mer hyggelige tidsfordriv – som fisking og «rap battles».

Her er det mye som er likt fra seriens to foregående titler, Origins og Odyssey, men Ubisoft har tydeligvis også gjort en del endringer.

Som vi vet tidligere vil Assassin's Creed Valhalla ta for seg vikingenes invasjon av Storbritannia. I rollen som Eivor – som kan være mann eller kvinne – må spillere bygge seg et nytt liv på øya, i historien som både skildrer vikingenes fredelige sysler og de mer voldelige elementene av invasjonen.

Spillet lanseres 17. november, for PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia. Det kommer også til PlayStation 5 og Xbox Series X, men datoer for nestegenerasjonskonsollene er ikke satt.

Vi har spilt Assassin's Creed Valhalla.
Vikingspillet endrer på formelen, men har fremdeles mye Odyssey- og Origins-DNA i blodet »

Siste fra forsiden