Ubisoft utsetter bilspillet The Crew 

– Vi skal vinne neste konsollgenerasjon, hevder utgiveren.

The Crew.
Ubisoft

Nestegenerasjonsspillet The Crew kommer ikke ut første kvartal neste år, slik planen egentlig var. Utgiver Ubisoft forteller at sandkasseraceren nå skal slippes en gang etter 31. mars, men at spillet ikke har en konkret dato ennå. Dette kommer frem i et presseskriv.

The Crew utsettes.

Ubisoft har gjort flere omrokeringer i spillslipplanen det siste døgnet. Assassin's Creed IV: Black Flag ble fremskyndet med et par dager på Xbox 360 og PlayStation 3, mens storspillet Watch Dogs – som var planlagt som et slippspill sammen med PlayStation 4 i år – bykset betydelig frem i tid.

– Skal vinne neste generasjon

Grunnen til de store omrokeringene skal ifølge Ubisoft-sjef Yves Guillemot være for å sikre kvalitet.

The Crew satser på neste generasjon.

– Vår langtidsplan er å vinne neste konsollgenerasjon. De vanskelige avgjørelsene vi tar i dag for å sørge for at vi kan oppnå det store potensialet i våre nye spill, gjør at selskapets nærliggende resultat kommer til å påvirkes. Vi er overbevist om at beslutningene vil vise seg å være de riktige over tid – både når det gjelder å tilfredsstille fansen og for å skape verdi for våre aksjeeiere, sier franskmannen i presseskrivet.

Vi tok en titt på The Crew under årets Gamescom-messe, og kunne rapportere om et massivt bilspill med fokus på samkjøring. Vår utsendte var dog skeptisk til en litt merkelig fysikkoppførsel, og skrev at han håpet dette var noe Ubisoft rettet før slipp. Nå har de enda lenger tid på seg til å gjøre nettopp det.

The Crew kommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Les også: Storspillet Watch Dogs er utsatt
Les også: Assassin's Creed-skaperen ble kastet ut

Siste fra forsiden