Star Wars - Ubisoft

Ubisofts Star Wars-spill sikter angivelig mot lansering tidlig neste år

Konseptkunst fra Star Wars: Battlefront II (2017).
EA

Det var tilbake i 2021 at Ubisoft kunngjorde et nytt Star Wars-spill fra Massive – skaperne av The Division. Siden den gang har utvikleren vært på utsettelseskjøret, med en rekke forsinkede prosjekter, men Star Wars-greia er visst ikke så langt unna som først antatt.

En fersk reportasje fra Kotaku hevder at Ubisoft sikter på lansering tidlig i 2024. Det kommer etter samtaler med kilder som angivelig skal ha kjennskap til selskapets planer.

Listen over Ubisofts lanseringsplaner for det neste året inkluderer «et annet stort spill». Kan det være Star Wars?
Ubisoft

Det kan i så fall stemme med uttalelser fra Ubisofts nyeste kvartalsrapport. Ved siden av spill som Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora og Skull and Bones nevnte utvikleren at «et annet stort spill» skal lanseres i inneværende regnskapsår – altså før 1. april 2024.

Dette store spillet kan altså være Star Wars, eller Project Helix, som det visstnok kalles internt. Ubisoft ville ikke uttale seg om ryktene.

Basert på kunngjøringen for to år siden skal Project Helix være et historiedrevet spill satt i en åpen verden. Det er The Division-regissør Julian Gerighy som styrer skuta og spillet utvikles i Snowdrop-motoren.

Ellers har vi ikke fått mye å gå på, men tidligere uttalelser fra Gerighty hintet om at nye detaljer kan være på vei en gang i år. Kanskje dukker spillet opp under sommerens Ubisoft Forward-presentasjon, som avholdes 12. juni.

LES OGSÅ: Ubisoft skal bruke kunstig intelligens for å skrive spilldialog »

Siste fra forsiden