Ukens leseromtale (uke 11)

Forrige uke ble nok en rekord i antall leserbidrag. Stadig mye bra stoff, men én erfaring skilte seg ut som vanlig.

For noen noen uker siden kunne vi stolt avdekke de nye produktsidene våre. Blant de mange nye spennende finessene vi kunne presentere lå blant annet lesererfaringene. Endelig kunne hvem som helst legge inn sin egen vurdering av spillene de har testet, for å hjelpe andre brukere i å gjøre det rette valget.

Lars Peder Jensens vurdering av The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay for PC.

Hver leseromtale må oppfylle visse kriterier for å i det hele tatt bli lagt ut, og det er redaksjonen i Gamer.no som står for godkjenningen. I uke 10 ble det Ole Richstad som dro det lengste strået, med sin vurdering av Driv3r på Xbox.

Nivået på leseromtalene her på Gamer.no holder seg ganske bra, og det var ikke like lett å plukke frem hvem som skulle få oppmerksomhet denne gangen. Lars Peder Jensens vurdering av The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay for PC var likevel den vi likte aller best. Den forklarer på en lett fordøyelig og konsis måte hva som gjør spillet morsomt, og har i tillegg få skrivefeil. Vi gratulerer, og takker for bidraget!

Neste mandag setter vi søkelyset på en ny leseromtale, så hiv dere over tastaturet nå! Dere finner link til erfaringssystemet i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. De siste ukene har det også vært mulig å se siste 8 lesererfaringer nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden