Ukens leseromtale (uke 13)

Her er den leseromtalen vi likte best fra uken som nettopp har passert.

I våre nyrenoverte og funksjonelle produktsider, kan leserne legge inn sine egne anmeldelser av alle spill i databasen, for å hjelpe andre brukere i å gjøre det rette valget. Hver leseromtale må oppfylle visse kriterier for bli lagt ut, og det er redaksjonen i Gamer.no som står for godkjenningen.

I uke 12 var det Pål G. Christensen sin vurdering av Ringenes Herre: Kampen om Midgard 2 som trakk det lengste strået. Anmeldelsen fokuserte på det som hadde forbedret seg siden originalen, og gav kjapt inntrykk av spillet – for de som har spilt originalen.

Knut Gaute Vardenær vurderer The Elder Scrolls IV: Oblivion

Bidragene fortsetter å komme inn, og denne uken er det et innspill fra Knut Gaute Vardenær vi skal trekke frem i lyset. Han gav oss en god anmeldelse av The Elder Scrolls IV: Oblivion på PC. Selv om anmeldelsen lider av noen uheldige orddelingsfeil og skrivefeil, så er den informativ og gir et fint bilde av opplevelsen Knut har hatt med spillet. Her et et lite utdrag:

– Hva enn du velger, eventyret som ligger framfor deg er stort, gripende, humoristisk og majestetisk. Du vil se noen av de peneste formete polygonene du har sett på lenge, du vil glise i fryd over hvor enkelt, men også perfekt slåss systemet fungerer.

Vi gratulerer! Neste mandag setter vi søkelyset på en ny leseromtale. Dere finner link til erfaringssystemet i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. Den siste måneden har det også vært mulig å se siste 8 lesererfaringer nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden